Okul aile birliği başkanlarından Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer'deki tüm okulların okul aile birliği başkanları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, bugüne kadar okullara verdiği destekten ötürü teşekkür edip, okulların sorunları ve talepleri hakkında bilgiler verdi.

Kemer Belediyesi Şehit Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya tüm okulların okul aile birliği başkanları katıldı. Aile birliği başkanlarından gelen talepleri dinleyen Başkan Topaloğlu'ndan okullar için zabıta ve güvenlik görevlisi talebinde bulunurken ayrıca okullardaki yeni tadilat taleplerini ilettiler.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise okullarda açlık sınırının altında yaşayan öğrenciler olduğu bilgisini aldıklarını belirterek, “Okullarımızda sabah evlerinde kahvaltı yapamadıkları için aç kalan ve yemek yiyemediğini öğrendiğimiz çocuklarımız var. Bu bizim yüreğimizi parçaladı. Kemerimizde hiçbir öğrencimizin okullarında aç kalmasını istemiyoruz. Bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorsunuz. Bu çocuklarımızın durumunu iletmek için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitmişsiniz fakat sizlerle ilgilenilmemiş. Sizlerden isteğimiz çocuklarımızın listesini yapıp belediyemize iletmenizdir.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kemer Belediyesi'ne karşı yaklaşımının iyi olmadığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Bizim kendilerine bir sitemimiz var. Biz her zaman okullarımıza destek olduk olmaya da devam etmek isteriz fakat müdürlüğün de en az bizim kadar elini taşın altına koyması ve sizlere yardımcı olması gerekir. Sizden ricamız bu talepleri tekrar kendilerine de iletmeniz olacaktır. Aslında bizim kadar eğitime önem veren bir Belediye dönemi olması Kemer'de milli eğitim için bir şanstır. Biz kendilerinden destek olmalarını beklerken tam tersi bir anlayışla karşı karşıya kalıyoruz” diye konuştu.

Okul aile birliği başkanları, Başkan Topaloğlu'nun konuşmasının ardından Tekirova'daki halı sahanın okul sınırları içine alınmasını ve çocukların bu sahadan yararlanmasını talep ederek, okullara yaptığı katkılardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi