OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kemer'de yer alan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulunun okul aile birliği üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette okul aile birliği Başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık, yöneticiler Tuba Sapancılar ve Gönül Uysal yer aldı.

Okul aile birliği Başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık yaptığı açıklamasında, “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun eğitime verdiği desteğe çok teşekkür ediyoruz. Özellikle biz veliler için çok önem taşıyan servislerin belediye tarafından ücretsiz karşılanması, çocuklarımıza ücretsiz kırtasiye malzemelerin sağlanması biz velileri olukça rahatlattı ve mutlu etti. Okulumuzun boyalarını Kemer Belediyemiz temin etti. Pandemi nedeniyle yaşadığımız zorluklar ortada. Kendisi de bir eğitimci olan Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun eğitime olan ilgisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamasında, eğitime her türlü desteği verdiklerini belirterek, ‘Eğitim varsa, gelecek var' sloganıyla hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Topaloğlu, ziyaretleri için Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu Okul ile Birliği Başkanı Zübeyde Türközü Kocabıyık ve yönetimine teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi