ONLAR BİZİM CANLARIMIZ!

Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakim Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada Temmuz ayında 199 telefon ihbarının alındığı ve her bir ihbarın birebir değerlendirilerek, gereken müdahalelerin yapıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“ Temmuz ayı içerisinde, 3 Erkek, 2 dişi köpek ve 25 dişi 7 erkek kedi kısırlaştırıldı. 5 köpek ve 32 kedi kuduz aşısıyla aşılandı. 5 köpek ve 32 kedi kısırlaştırılıp aşılandıktan sonra yerlerine bırakıldı.12 köpek ve 9 kedi sahiplendirilirken, 154 hayvan tedavi edildi. 29 köpek 12 kedi barınağa terk edildi. 14 köpek başıboş şekilde bulunup barınağa getirildi. Hayvan severlerle beraber toplam 15 kg'lık 100 adet kedi maması, yine hayvan severlerle beraber 15 kg'lık 50 adet köpek maması canlarımıza mama olarak verilmiştir”

Yazın sıcak günlerinde dostlarımızın yanındayız!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, can dostların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, son dönem yaşanan yoğun sıcaklıklar nedeniyle özellikle sokaklarda yaşayan can dostların yanlarında olduklarını belirtirken “ Çok yoğun sıcaklıkların olduğu bir yaz mevsimi yaşıyoruz. Sıcaklıklar oldukça yüksek. Sokaklarda yaşayan can dostlarımızın her zaman olduğu gibi bu sıcak günlerde de yanındayız. Ekiplerimiz su ve mama kaplarını hiç boş bırakmıyorlar” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi