Onlar Bizim Canlarımız !

Dünya Hayvanları Koruma Günü, dolayısıyla Kemer'de mama ve su kabı ile broşür dağıtıldı.

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde görevli veteriner hekim Fevzi Uzun, Liman Caddesinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla stant açtı.

Açılan standa gelen yerli ve yabancı misafirlere, mama ve su kabı, hayvan severlerle güncellenen 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ilgili broşür dağıtımı gerçekleştirildi.

Standı ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak hayvanların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Belediye olarak ilçe genelinde belirlenen yerlere rutin olarak mama ve su kapları bırakarak sokak hayvanlarına mama desteği sağladıklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Can dostlarımıza sadece bir gün değil her gün sahip çıkmamız gerekiyor. Kemer Belediyesi olarak bugüne kadar elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Veteriner hekimimiz bakıma muhtaç tüm hayvanların tedavilerini yapıyor. Korunması gereken tüm canlılarımızı gerekli yerlere bildiriyoruz. Hayvanlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi