ORDUVAR – ÜLKER AKMAN ANAOKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile Kemer'in tanınmış ilk turizmcisi Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman'ın katkıları ile yapımı devam eden anaokulunda çalışmalarda sona yaklaşıldı.
Orduvar Akman, Arslanbucak Mahallesinde yapımı devam eden ve sona yaklaşılan anaokulunda incelemelerde bulundu.
Akman'a, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Konyaaltı Belediyesi Kreşler Müdürü Nazlı Özdemir, Kemer Belediyesi Kreş Sorumlusu Oya Aslantaş da eşlik etti.
436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan anaokulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.