OTOKORKULUK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık bir hafta önce yapınma başlanan otokorkuluk sitemi çalışmaları hızla devam ediyor. Kesme boğazı bölgesinde yer alan yolda devam eden çalışmalar ile vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları ve oluşabilecek kazalara karşı tedbir alınması hedefleniyor. Yapılan çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Kesme Boğazı yolunda 1300 mt. olarak gerçekleştirilecek olan otokorkuluk sitemi ile hem araç hem de yaya güvenliği sağlanacak.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek “Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için öncelik taşıyor. Bölgemizdeki muhtelif sokaklarda araç ve yaya güvenliği acısından önem arz eden basit otokorkulukların yapımına bir hafta önce başlamıştık. Kuzdere Mahallemizde Kesme Boğazındaki kazaların yoğun yaşandığı bölge için yaklaşık 1300 m basit otokorkuluk yapımı gerçekleştirerek kazalara karşı tedbir almayı hedefliyoruz.”diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi