PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, orta refüjlerde mevsimlik çiçek dikimi ve ağaç budama işlerini gerçekleştiriyor.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer'in çevresinin daha düzenli ve estetik görünmesi için çalışan belediye ekipleri, orta refüjlerde ve belediye binasının çevresinde düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Göynük Mahallesinde halkın kullanımına kazandırılan ana yollardaki refüjlerde de çiçek ekimi ve düzenleme çalışması yapan ekiplerin, ilçe genelindeki çalışmalarına devam edecekleri belirtildi.