Pazarcılar Odası Başkanı’ndan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu

Pazarcılar Odası Başkanı Bucak'a ziyareti sırasında yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, oda başkanı Bucak ve yönetim kurulu üyelerine için teşekkür etti.
Oda başkanı Bucak ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Oda Başkanı Bucak, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na Antalya Semt Pazarcılar Odası adına kılıç hediye etti. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer kolonyası takdim ederek Başkan Bucak'a teşekkür etti.