PLAJLARA ŞEMSİYELERİN MONTAJI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için plaj şemsiyelerinin montajını gerçekleştirdi.

Belediyemiz tarafından tamamen kendi el emeği ve alın teriyle üretilen plaj şemsiyeleri, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı ve Göynük Günübirlik Alanda da yerlerine koyuldu.

Göynük Günübirlik Alanda 4 kişilik 24 adet, 2 kişilik 36 adet olmak üzere toplam 168 kişilik, Mustafa Ertuğrul Aker Parkında ise 2 kişilik 140 adet toplamda 280 kişilik plaj şemsiyeleri ve şezlong halkımızın hizmetine sunuldu.

Halkımızın rahatı ve refahı için çalışan belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.