PROF. DR. GÖKOĞLU KEMER BELEDİYESİNDE

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Gökoğlu, Nisan ayında yapılması planlanan Paris 2 Batığı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, etkinliğin Kemer adına çok önemli olduğunu kaydetti.

Paris 2 Batığı etkinlikleri 1. Dünya Savaşı'nda Fransa'nın Paris 2 ve Alexandra savaş gemilerini batıran birliğin komutanı Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker anısına gerçekleştiriliyor.