PTT’NİN 180. YILI KUTLU OLSUN


Kemer Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) Müdürü Kubilay Aydöre, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.


23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT'nin kuruluşunun 180. yılı dolayısıyla ziyaretlerde bulunan Aydöre, Başkan Topaloğlu'nu da ziyaret etti.


Aydöre, geçmiş ile gelecek arasında köprü oluşturan PTT'nin yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarla kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.


Türkiye'nin en köklü kurumlarından olduklarının altını çizen Aydöre, “Tüketicinin daima yanında olmaya devam ediyoruz. 43 bini aşkın çalışanımızla ve 5 bini aşkın hizmet noktamız sayesinde ‘Gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak' ilkesiyle hareket ediyoruz. Bugün de 180. yıldönümümüz dolayısıyla Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.


Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan PTT'nin kuruluşunun 180. yıldönümünü kutluyorum. Halka en hızlı ve güvenli şekilde postalarını ulaştıran PTT emekçilerine de teşekkür ediyorum. Her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT ailesini tekrardan tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi