RUS TURİST BAHARI ÇIRALI’DA RESMEDİYOR

Rusya'dan Ulupınar Mahallesine bağlı Çıralı bölgesine tatile gelen Rus Maria Starchenko, çizdiği Çıralı resimlerini ülkesine göndererek Kemer tanıtımına katkı sağlıyor.
Bir arkadaşının tavsiyesiyle sahili ile dünyanın en iyi sahilleri listesinde yer alan Çıralı'ya daha önce 4 defa gelen Rus Starchenko, hayran kaldığı Çıralı'nın resimlerini çiziyor.
Fırçasını eline alarak hayran kaldığı Çıralı'yı tablolarına taşıyan sanat direktörü Rus Maria Starchenko, Çıralı'nın doğası, sakinliği ve huzuruyla çok güzel bir yer olduğunu söyledi.
Starchenko, Çıralı'nın yoga yapmak ve dinlenmek için çok uygun bir yer olduğunu ifade ederek, “Buranın çok güzel bir doğası var. Sessiz olmasını çok sevdim. Huzurlu bir yer. Burada Çıralı'nın değişik noktalarını resmediyorum. Çizdiğim resimleri ülkeme gönderiyorum. Ekim ayı gibi tekrar gelmek istiyorum. Burayı herkese tavsiye ediyorum.” diye konuştu.
Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habip Altınkaya ise Çıralı şu anda baharda gelinebilecek en güzel yer olduğuna dikkat çekti.
Yerli ve yabancı misafirlerin, portakal çiçeklerinin çok olduğu bu dönemde Çıralı'ya akın ettiğini belirten Altınkaya, “Çıralı'ya gelen Rus misafirlerimizden Maria Starchenko, Çıralı'nın resimlerini çiziyor. Çizdiği resimleri ülkelerine gönderiyor ve Çıralı'nın tanıtımına büyük katkı sağlıyorlar. Çıralı'nın en güzel döneminde herkesi bekliyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi