RUSYA DOSTLUK VE KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCISI
NADYA PELİT, KEMER BELEDİYESİNDE

Rusya Dostluk ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Nadya Pelit, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.

Kemer tanıtımı için, Kemer Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Rusya Dostluk ve Kültür Derneği iş birliğince planlanan Blogger Festivali ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETOB Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Genel Sekreteri Filiz Ceylan Eraslan da katıldı.
Düzenlenecek olan festivalin detaylarını belirlemek için ileri bir tarihte tekrar bir araya gelineceği belirtildi.