ŞAMPİYONUN ADI BELEDİYEMİZ SPOR TESİSLERİNDE

Kemer'in gururu Dünya Karate Şampiyonu Müşerref Özdemir'in adı Arslanbucak Mahallesindeki belediyemiz spor tesislerine verildi.

Daha önce belediyemiz meclisinde belediyemiz spor tesislerine şampiyon Müşerref Özdemir'in adının verilmesinin karara bağlanmasının ardından, şampiyon karatecinin adının yazılı olduğu tabela, spor tesislerinde yerini aldı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu başta olmak üzere meclis üyelerimizin jest olarak şampiyon karateci Müşerref Özdemir'in adının belediyemiz spor tesislerine verilmesinde büyük katkıları olmuştu.

Spor tesislerinde hummalı çalışmaların tamamlanmasının ardından da elde ettiği sayısız şampiyonluklara ve başarılara imza atan Kemer'in gururu Müşerref Özdemir'in adının yazılı olduğu tabela yerine asıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Müşerref Özdemir'in Şili2de düzenlenen dünya karate şampiyonasında kendi kilosunda dünya şampiyonu olduğunu hatırlatarak Kemer'i gururlandırdığını söyledi.

Başkanımız Topaloğlu, Müşerref Özdemir'i elde ettiği başarısından dolayı meclis kararıyla 50 tam altınla ve antrenörü Emin Akar'ı da 10 tam altınla ödüllendirdiklerini ifade ederek, “Arslanbucak mahallesindeki belediyemize ait sosyal tesise kızımızın ismini buraya verecektik. Bu kararı meclis kararıyla aldık. Sosyal tesislerindeki çalışmalar bitti ve kızımızın ismini buraya verdik. Biz her zaman sporun ve sporcuların yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kızımıza bundan sonraki spor hayatında başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi