ŞAN VE ŞEREF DOLU 181 YIL

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Jandarma Genel Komutanlığının 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel'e ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Başkanımız Topaloğlu, ülkemizin huzur ve güvenliği için fedakarca çalışmalarını sürdüren jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutladığını kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, geçmişten günümüze milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını belirtti.

İlçe Jandarma Komutanı Ergel de nazik ziyaretleri için Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.