ŞİDDETLİ SAĞANAK KEMER’DE ETKİLİ OLUYOR

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

ŞİDDETLİ SAĞANAK KEMER'DE ETKİLİ OLUYOR

Antalya genelinde etkisini sürdüren gök gürültülü şiddetli sağanak, Kemer'de de hayatı olumsuz etkiledi.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer'de etkili olan şiddetli sağanağa karşı önlem alıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'da sahada belediye ekiplerinden bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, ekiplere iş güvenliğini almaları ve vatandaşa hizmeti aksatmamaları yönünde telkinlerde bulundu.

Kemer'de de etkisini devam ettiren gök gürültülü sağanak, ilçede bazı yerlerde su birikintilerine neden oldu. Bazı cadde ve yollar da suyla kaplandı.

Tarım alanları suyla doldu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Çıralı ile Olympos'u bağlayan köprü tıkanarak su taşkınına neden oldu.

Yağışın etkisiyle yollara düşen kaya parçaları da belediye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde temizlendi.

Belediye ekipleri, ilçe genelinde dün geceden beri teyakkuzda olarak vatandaşın yardımına koştu.

Kemer Belediye ekipleri, yaşanan bazı olumsuzluklara karşı gece saatlerinden beri nöbet tutuyor.

Vatandaşların zor anlarında yardıma koşan belediye ekipleri, her türlü tedbiri almaya devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Belediye olarak teyakkuzdayız. Bölgemizde devam eden şiddetli sağanaktan etkilenen halkımızın yanındayız. Mesai saati gözetmeksizin tüm ekiplerimizle sahadayız. Bazı iş yerlerinde su baskınları oldu. Tarım alanları suyla doldu. İlçemizde bazı yerlerde fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Ekiplerimiz ağaç devrilmesi nedeniyle kapanan yolları kısa sürede içinde açtı. Belediye ekiplerimiz her türlü tedbiri almaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın tedbir almasını rica ediyorum. Belediye ekiplerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.