SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılara durmaksızın devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘21 Eylül'de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız' açıklamasının ardından ilçemizdeki okullarda da hummalı bir hazırlık sürecine girildi.

Belediye Başkanımız Topaloğlu'nun eğitime verdiği destekler kapsamında öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemeleri belediye ekiplerimiz tarafından dağıtılmaya başlandı.

İlçemizdeki ortaöğretime kadar olan öğrencilere kırtasiye yardımını geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ettiren Başkanımız Topaloğlu, zorlu geçen koronavirüs sürecinde ailelere çocuklarının okul ihtiyaçları konusunda bir nebze olsun yardımda bulunmaya gayret gösteriyor.

‘Eğitim varsa gelecek var' sloganıyla eğitime destek olmaya devam eden Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Okul yönetimleri tarafından belirlenen kırtasiye malzemelerini okullarımıza dağıtmaya başladık. Her şey öğrencilerimiz için. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitime her zaman destek olmaya söz verdik. Öğrencilerimize ve eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kırtasiye malzemeleri öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

Öte yandan belediye ekiplerimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların içerisinde ve bahçelerinde dezenfekte çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi