SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Kemer Belediye Başkanı Necati TOPALOĞLU
“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Kemer Belediyesi, sporun ve sporcunun yanında yer almaya devam ediyor.
Türkiye'nin en önemli turizm potansiyellerinin başında yer alan Kemer'de spor turizmine de büyük önem veriliyor. Kemer Belediyesi, spor turizmini ilçede geliştirmek ve yaygınlaştırmak için spora ve sporcuya büyük katkı sağladı.

Avrupa ve dünya karate şampiyonu Müşerref Özdemir'in adını belediyeye ait sosyal tesislere veren Kemer Belediyesi, aynı sporcuya elde ettiği başarılardan dolayı meclis kararıyla 50 tam altın ödül de verdi.

2019 yılında Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasında derece elde eden Dilara Sultan Arpacı'ya büyük destek ve teşvik veren Kemer Belediyesi, Müşerref Özdemir'in antrenörü Emin Akar'da sporcuları teşvik etmesi amacıyla altın ödülü verildi.

Amatör sporcuların şehir dışı organizasyonlarında kendilerine ulaşım ve konaklama desteği de veren Kemer Belediyesi, spor turizmi kapsamında Kemer'de düzenlenen tüm organizasyonlara da büyük destek verdi.
Kemer Belediyesi, Kemer Yat ve Yelken Kulübüne gereken tüm desteği sağlayarak sporculara katkı sağlaması amacıyla bot tahsis etti.
Dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışlarına en büyük desteği sağlayan Kemer Belediyesi, organizasyonun tüm dünya da izlenmesi ve Kemer'in tanıtımı için çaba sarf etti.

Kemer'de düzenlenen konsolosluklar arası futbol turnuvalarına ev sahipliği yapan Kemer Belediyesi, dostluk ve kardeşlik bağlarını da güçlendirmeye olanak sağladı.

Kemer'i 3. Ligde temsil eden Antalya Kemerspor'a gerek doğrudan gerekse teminle deplasman aracı temin eden Kemer Belediyesi, devre arası kamp masraflarını da karşılamayı ihmale etmedi.

Kemer ilçe stadını Antalya Kemerspor'a tahsis eden Kemer Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda da Çamyuva Mahallesindeki sahanın bakım ve onarımını yaparak ilçe takımına tahsis etti.

Kemer Belediyesi, pandemi döneminde Antalya Kemerspor yönetiminin talepleri doğrultusunda kulübün personel, sporcu ve antrenörlerine zorunlu yapılan Covid-19 testlerinin ücretlerini, yaptığı görüşmeler sonrasında belirlenen hastanede yüzde 50 indirim sağlanmasına yardımcı oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Belediye olarak spora ve spor turizmine yatırım yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan dünya karate şampiyonu kızımızın adını belediyemize ait sosyal tesislerde yaşatıyoruz. Kendisine ve antrenörüne teşvik amacıyla ödüller verdik. Kick boks branşında dereceler elde eden kızımıza destek olduk. Şehir dışı organizasyonlara giden sporcularımıza her türlü araç ve konaklama desteği sağladık. Dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Se To Sky Enduro Motosiklet yarışlarına ev sahipliği yapıyoruz ve buraya ciddi anlamda büyük destek oluyoruz. İlçemizi 3. ligde temsil eden takımımız Antalya Kemerspor'a her anlamda destek olmaya devam ediyoruz. Biz Kemer Belediyesi olarak Kemer'de tüm spor branşlarını yaşatıp, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi