TBESF BAŞDANIŞMANI ERKOÇ KEMER BELEDİYESİ’NDE

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başdanışmanı Alparslan Erkoç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği Başkanlığı da yapan Erkoç'a ziyareti sırasında, TBESF Teknik Kurul Başkanı Hüseyin Esen, teknik kurul başkan yardımcısı Bedri Korkmaz, federasyon sorumlusu Kenan Kasapoğlu, tekerlekli sandalye branş sorumlusu Murat Kemal Yüksel eşlik etti.
Erkoç ve beraberindekiler, Göynük Mahallesindeki Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu'nda 25-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan tekerlekli sandalye basketbol 3. Lig Playoff müsabakalarına vereceği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Topaloğlu'na teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli dostu bir belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi