TEKİROVA MAHALLESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi Tekirova Mahallesinde başlattığı kaldırım çalışmalarına hızla devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Caddesinde iki hafta önce başlattığı kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, meclis üyesi Emrah Ayhan, belediye Tekirova Mahalle sorumlusu Adem Barış, Tekirova Mahalle Muhtarı Mustafa Barış Tekirova Caddesi üzerindeki kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
Ekipler, söz konusu cadde üzerinde vatandaşların daha güvenli şekilde yürüyebilmeleri için ve yıllardır yapılamayan hizmetleri tamamlamak için çalışmaları son hızla sürdürüyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Tekirova mahallemizde yıllardır yapılamayan kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın tüm taleplerini en kısa sürede yerine getirmeye gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi