TEKİROVA MAHALLESİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Tekirova mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirova mahallesinde Cumayeri mevkisinde yıllardır yapılamayan, su ve sel taşkınlarına neden olan bölgede köprü çalışması tamamlandı.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında 9 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda köprü yapım çalışması kısa sürede tamamlanarak Tekirova mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Daha önce dere açıklığının yeterli seviyede olmaması nedeniyle su taşkınları yaşanan alanda, dere kesitini küçültmek suretiyle 5 metreye düşürülen dere açıklığı 10 metreye çıkartıldı.

Belediye Başkan Vekili Acar, yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer halkına hizmetlerimize devam ediyoruz. Tekirova Mahallesinde yıllardır su taşkınlarına neden olan derede gerekli çalışmalar yapıldı ve köprü çalışmaları tamamlandı. Belediye ekiplerimiz su taşkınlarının da önüne geçti. Tekirova hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Tekirova halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi