TEKİROVA MAHALLESİNE YENİ KÖPRÜLER KAZANDIRIYORUZ

Kemer Belediyesi, Tekirova Mahallesine yaptığı yatırımlara devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8004 sokakta yol yapım çalışmaları kapsamında 9 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda köprü yapım çalışmasına başladı.

Daha önceleri dere açıklığının yeterli seviyede olmaması nedeniyle su taşkınları yaşanan alanda, çalışmalar son hızıyla sürüyor.

Dere kesitini küçültmek suretiyle yapılan ve 5 metreye düşürülen dere açıklığı 10 metreye çıkarılarak plandaki kesitine ulaştırılması amaçlanıyor.

Sel ve su taşkınlarına karşı önlemlerini almaya devam eden belediye ekipleri, yol genişliğini de 9 metreye çıkarıp trafik akışını sağlayarak yeterli seviyeye ulaşılmış olacak.