TOUR OF ANTALYA'YA DOĞRU

Tour Of Antalya 2022'nin lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Akra Otel'de yapılan lansman toplantısına, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve davetliler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun yanı sıra ilçe belediyeleri ve Antalya merkezli kamu kurumlarının ve kuruluşların destek verdiği Tour of Antalya, 2022 yılında da Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana sponsorluğunda; Corendon Airlines, Fraport TAV Antalya Havalimanı, Touristica'nın co-sponsorluğunda ve birçok sponsorun desteği ile 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

Dünyaca ünlü bisiklet takımlarına ev sahipliği yapacak Tour of Antalya'nın şehre ve ilçelere turizm ve spor turizmi anlamında büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Side-Antalya, Kemer-Antalya, Aspendos-Termessos ve Antalya-Antalya olmak üzere dört etaptan oluşan yarışta, hem turistik bölgelerin tanıtımı yapılacak hem de iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışılacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi