TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başladı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı başladı.

Kuzdere Mahallesi'nde yer alan Kemer Anadolu Lisesi'nde yapılan bilim fuarının açılışına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, Kemer Anadolu Lisesi Müdürü Necat Ulusoy, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesimiyle başlayan fuar öncesi, öğrenciler tarafından mini konser verildi. Kemer Anadolu Lisesi'nin TÜBİTAK'a yaptığı müracaatlar sonucunda 16 proje sunuma değer görüldü.

Kaymakam Solmaz, Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, öğrencilerin yaptığı projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı.

Kaymakam Solmaz ve Başkan Topaloğlu, öğrencilerin bilim için yaptığı projeleri çok beğendiklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bilim Fuarı'nın yarın sona ereceği belirtildi.