TÜM ECZACILARIMIZIN 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLU OLSUN.

TÜM ECZACILARIMIZIN 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, her yıl 14 Mayıs tarihinde kutlanan Eczacılık Günü nedeniyle, bölgede bulunan eczaneleri ziyaret ederek, eczane sahipleri ve çalışanlarının günlerini kutladı.

Beldibi'nden Çıralı'ya uzanan bölgede yer alan Eczaneleri ziyaret ederek günlerini kutlayan Kemer Belediyesi ekipleri, Başkan Topaloğlu'nun selamlarını ve hediyelerini iletti. Ziyaretlerde Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve sağlık işleri müdürlüğü ekipleri de yer aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, sağlık sektöründe önemli bir paya sahip olan eczacıların günlerini kutlarken “Eczacılarımı sağlık sisteminde çok özel bir yere sahip. 14 Mayıs da onlar için çok özel bir gün. Bizde bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadık. Sağlığımıza her zaman en iyi şekilde hizmet eden değerli eczacılarımızın Eczacılık Gününü kutluyorum” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi