TÜRK KIZILAY ANTALYA KAN MERKEZİ MÜDÜR VEKİLİ BEŞİR KEMER BELEDİYESİNDE

Türk Kızılay Antalya Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülden Beşir, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Beşir'e ziyareti sırasında Kan Bağışı Kazanım Birimi personeli Hüseyin Bayramer de eşlik etti.
Kemer Belediyesi meclis üyesi Ferhan Fidan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Dr. Beşir, kan bağışı otobüsünün 9-13 Ağustos tarihleri arasında Kemer Turizm Otelcilik Lisesi önünde olacağını söyledi.
Beşir, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kan bağışı yapmanın çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Özellikle salgın döneminde kan stoklarında sıkıntı yaşandığı bilgisine ulaştıklarını ifade eden Topaloğlu, hasta ve hasta yakınlarının kan ihtiyacında zorluk yaşamaması için Kemer halkını kan bağışı yapmaya davet etti.