TÜRK KIZILAYI ANTALYA KAN BAĞIŞI MERKEZİ MÜDÜRÜ KAYA’DAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Erkan Kaya, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Necati Topaloğlu, kan bağışı yapmanın çok önemli olduğunu belirterek, yapılan bir kan bağışıyla birçok hayat kurtarılabileceğini kaydetti.

Yaptıkları çalışmalar için Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi Müdürü Kaya'ya teşekkür eden Başkanımız Topaloğlu, belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Kaya ise misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.