TÜRK POLİS TEŞKİLATI 176 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Kemer Belediye ekipleri polislere karanfil dağıttı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü ve her yıl 6-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, belediye ekipleri, Kemer Emniyet Müdürlüğü ve Liman Caddesindeki Polis Merkezindeki polislere karanfil dağıttı.
Kovid-19 tedbirleri kapsamında minimum seviyede tutulan etkinlikler kapsamında belediye ekipleri, polislere Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamını ileterek, günlerini kutladı.