TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz'ı ziyaret etti.
Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti. Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Emniyet Müdürlüğündeki polislere karanfil dağıtarak günlerini kutladı. Ayrıca, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de Liman Caddesindeki Polis Merkezindeki polislere, hastane polisine, Kaymakamlık Lojmanlarında görevli polislere, adliyede görevli polislere Başkan Topaloğlu'nun selamını ileterek karanfil verdi ve günlerini kutladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamasında, “Polislik zor bir görev. Canları pahasına bu vatanı ve milleti koruyorlar. Güven ve huzuru sağlamak için çalışıyorlar. Allah tüm polislerimize güç kuvvet versin.” diye konuştu.
Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ise Polis Teşkilatının 10 Nisan 1845'de kurulduğunu hatırlatarak, 10 Nisan'dan önceki haftayı Polis Haftası olarak icra ettiklerini söyledi.
Polis Haftası dolayısıyla kendilerini ilk ziyaret eden kişinin Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu olduğunu belirten Yılmaz, “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler, bu işi gerçek emekçisi sokaktaki polis arkadaşlarımız sayesinde yürütebiliyoruz. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm polislerimizin gününü kutlarım.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi