TÜRKİYE BELEDİYE İŞ SENDİKASI İLE KEMER BELEDİYESİ PERSONEL
LİMİTED ŞİRKETİ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

Türkiye Belediye İş Sendikası ile Kemer Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında sözleşme imzalandı.

İmza törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan, Kemer Belediyesi Yazı İşleri Müdür Turgay Okay, İnsan Kaynakları Müdürü Erdoğan Okay, Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, belediye şirket müdürü Mustafa Kemal Yağcı, sendika şirket gözlemcileri Murat Tıraş ve Serkan Pelit de katıldı.

İmzalanan şirket çalışanı personelin 1 Temmuz 2020-30 Haziran 2022 tarihleri arasını kapsayan toplu iş sözleşmesi, taraflarca yapılan görüşmeler sonrası imza altına alındı.

İlk defa sendikalı olan belediye şirket personelinin maaşı, imzalanan sözleşmeye göre 3 bin 248 lira olarak belirlendi.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Miraç Kandilinin olduğu bir günde hayırlı bir işe imza attıklarını söyledi.

Başkan Topaloğlu, taşeron işçilerinin ilk defa sendikaya üye olduklarına değinerek, “Kadrolularla taşeron işçiler arasında bir adaletsizlik vardı. Bunu ortadan kaldırmak için bir adım attık. Bu aradaki uçurumu ortadan kaldırdık. Taşeron işçilerin aldığı bu para belki de emeklerinin karşılığı değil ama inşallah ileriki dönemde daha iyi olacak diye ümit ediyorum. Emeği geçen tüm birim müdürlerime ve belediye iş sendikası yetkililerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Türkiye Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan ise toplu iş sözleşmesinin belediye şirketi çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

İşçinin ve emekçinin yanında olduğu için Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür eden Mercan, bir sonraki sözleşmede daha güzel imzalar atacaklarını kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi