TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU
ORGANİZASYON KURULU ÜYELERİ KEMER BELEDİYESİ’NDE

Türkiye Güreş Federasyonu Organizasyon Kurulu üyeleri Mehmet Eroğlu ve Ali Baysal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Eroğlu ve Baysal, Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Türkiye Güreş Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 9-11 mayıs tarihleri arasında yer alan Zafer Turnuvası hakkında bilgiler vererek, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 6 ülkeden 344 sporcunun katıldığı turnuvadaki tüm sporculara başarılar diledi.
- Antalya'daki Ispartalılar Platformundan ziyaret
Antalya'daki Ispartalılar Platformu Başkanı Ali Erdal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Erdal, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal'ın da hazır bulunduğu ziyarette, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdal ve Ünsal'a çalışmalarında başarılar diledi.