TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ANTALYA ŞUBESİNDEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şube Başkanı Ömer Gündüz Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Dernek Başkanı Gündüz'e ziyareti sırasında, dernek başkan yardımcısı Nigar Çelik, muhasip Bekir Gündüz ve dernek üyesi Emine Bolat eşlik etti.
Güney Doğu Gazisi olan Başkan Gündüz, derneğin yeni oluşan Antalya şube yönetimi olarak Başkan Topaloğlu'nu ziyaret etmek istediklerini söyledi.
19 Eylül Gaziler günü olduğunu hatırlatan Gündüz, “Derneğimizin tarihi Çanakkale Savaşı'na dayanıyor. 1984 yılında bir düzenleme oldu ve 1997 yılında kamu yararına çalışan bir dernek olarak düzenlendi. Şu anda Türkiye'deki 4 dernekten biriyiz. Merkezimiz Ankara2da ve 56 şubemiz, 16 temsilciliğimiz var. Biz gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Görevimize yeni başladık.
Başkan Topaloğlu ise yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, “Zor bir göreve talip olmuşsunuz. Biz rahat ve huzurlu yaşıyorsak şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Keşke hiç şehit haberi almasak ama maalesef son günlerde şehit haberli de geldi. İnşallah her şey daha güzel olur.” dedi.
Kemer Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi