TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya Kemer standında

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, İngiltere'deki World Travel Market Londra Fuarı'nda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.

Fuar alanındaki Kemer standını ziyaret eden Bağlıkaya, Belediye Başkanı Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile turizm sektöründe yaşanan gelişmeler ve İngilizlerin Kemer'e olan ilgisi hakkında sohbet etti.

Bağlıkaya'nın ziyareti sırasında TÜRSAB yönetim kurulu üyesi Sab Tur sahibi Nezih Hacialihoğlu ve Viking Oteller sahibi Can Kobal da hazır bulundu.

Başkan Topaloğlu, Londra turizm fuarının ilk gününde Kemer standında yoğunluk yaşandığını belirterek, “Londra'da Kemer standımıza büyük bir ilgi var. Fuarın açıldığı andan itibaren standımız boş kalmıyor. Seyahat acentelerinin sahipleriyle birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. İngilizlere Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve turizmcilerle de istişarelerde bulunuyoruz. Kemer için olumlu geri dönüşler alıyoruz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi