Üniversite öğrencisinden Başkan Topaloğlu’na teşekkür ziyareti

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu Ceyda Ceylan, öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin kazandığı başarıları gördüğü zaman çok mutlu olduklarını söyledi.

Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkıların meyvelerini topladıklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Ceyda Ceylan kızımızın ziyaretinden memnun oldum. Kendisi burs desteğimizden de faydalanarak okulunu bitiren öğrencilerimizden biri. Onların başarıları bizim göğsümüzü kabartıyor. Tüm öğrencilerimizden tek beklentimiz başarı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ceyda Ceylan ise Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitim ve öğretim hayatı boyunca sürekli yanında olmasından dolayı kendisine teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımızla iletişim kurmakta hiçbir zaman sorun yaşamadım. Her zaman yanımızda yer aldı. İstediğimiz her an kendisine ulaşabiliyorduk. Bize sağladığı burs desteğinden de faydalandım. Maddi anlamın dışında manevi olarak yanımızda olduğunu her zaman hissettik.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi