UNUTMAYALIM Kİ HERKES BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Haftası dolayısıyla ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza yardım paketi dağıttı.

Belediyemiz Psikoloğu Sevilay Bozkaya'da engelli vatandaşlarımızın aileleri ile kısa bir sohbet ederek belediyemizde ücretsiz olarak terapi sağlayabileceklerini kaydetti.

Kemer'de yaşayan engelli vatandaşlarımızın her fırsatta yanlarında olmaya devam eden belediye ekiplerimize, Kemer Engelliler Derneği (KEMED) Başkanı Nur Batıbay Yanmış da eşlik etti.

Engelli vatandaşlarımıza yardım paketlerinin dağıtımına devam edileceğini ifade eden Başkanımız Topaloğlu, “Engelliler Haftası dolayısıyla ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimize küçük de olsa bir destek sağlamak istedik. Onları hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki herkes bir engelli adayıdır. Evlerinden engelli çocuklarını dışarıya çıkarmayan aileler var. Lütfen bu çocuklarımızı sosyalleşmesi ve eğitimlerini alabilmeleri için çaba göstersinler. Biz de belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi