Üreten ev hanımları etkinliği yapıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Üreten ev hanımları" etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti. Etkinliklere CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Atatürk Parkında her ay düzenlenen etkinliklerde Kemer'deki ev hanımları el emeği göz nuru ürünlerini satarak kendi ev ekonomilerine katkıda bulundu.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, kermes alanındaki stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan Topaloğlu, kermes alanında gözleme yaptı.

Etkinlikler kapsamında, Noel Baba gösterisi ve Bağımsız Devletler Topluluğu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (FİLİZ) dans gösterisi yapıldı.

Köpek ve kedi güzellik yarışmasının da yapıldığı etkinlikte köpek sahipleri jüriden tam not almaya çalıştı.

Etkinlik kapsamında Nevzat Esen konser verdi, halk oyunları gösterisi sunuldu. Kemer Anadolu Hastanesi de bir çekiliş yaptı.

Etkinlikte Nika isimli Toy Poodle cinsi köpek birinci olurken, Chanel isimli Scottish cinsi kedi birinciliği elde etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi destekleriyle her ay düzenlenen Üreten ev hanımları etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yılın son etkinliğinin oldukça renkli görüntülere de sahne olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediyemiz destekleriyle yapılan etkinlik oldukça güzel geçti. Etkinliğe gelenler çeşitli eğlenceler ve dans gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Etkinlik kapsamında yapılan kedi ve köpek yarışması da büyük ilgi gördü. Özellikle çocuklarımız çok eğlendi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi