YABANCI MİSAFİRLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yaz kış açık olan ve daha çok Avrupa'dan misafir ağırlayan Erendiz Otel sahibi Erendiz Ellen ve misafirlerine, Atatürk Parkı projesindeki çalışmalar anlatıldı.
Sosyal medyadan Atatürk Parkındaki projenin fotoğrafları gören ve merak eden Ellen'in misafirleri, Kemer Belediyesi Mimarı Canan Süzer tarafından bilgi aldı.
Projeyi çok beğendiklerini ifade eden Ellen ve beraberindekiler, emeği geçenlere teşekkür etti.
Ellen, Atatürk Parkının yeni halinin Kemer'e çok yakışacağını belirterek, Kemer'deki değişimden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve ekibine teşekkür etti.