YANGINDA BOĞULMAK ÜZERE OLAN KEDİYE YARDIM ELİ

Kemer Göynük Mahallesi'nde yer alan bir otelin Personel Lojmanında çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, meydana gelen yangın maddi hasara yol açtı. Yangında boğulmaktan son anda kurtarılan kediye İtfaiye ve Jandarma ekipleri ile Kemer Belediyesi veteriner hekimi Fevzi Uzun Anında müdahale Etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yangın haberini alır almaz bölgeye hareket ederken, kazada yaralanan kediye anında müdahale eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne, Jandarma ekiplerine ve Kemer Belediyesi Veterinerlik Hekimliğine teşekkürlerini sunarak, yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangında boğulmaktan son anda kurtarılan kediye yapılan müdahaleyi değerlendiren Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, “ Olayı duyar duymaz olay yerine intikal ettik. Kedinin çeşitli yaraları vardı ve dumandan dolayı nefes alma zorluğu yaşıyordu. Anında müdahale ederek oksijen verdik. Kedimizin şu anda durumu iyi ve barınağımızda kontrol altında tutuyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi