YAYLA YOLLARINDA BAKIM ÇALIŞMALARI

Kemer Belediyesi özellikle yaz aylarının yakınlaştığı şu günlerde, sıklıkla kullanılan yayla yollarında bakım çalışmalarına başladı. Yaz aylarını yaylada geçiren ve yoğun bir şekilde kullanılan yayla yollarında reglaj ve temizlik çalışmaları yapılıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında “ Yaz aylarının yakınlaştığı şu günlerde yayla yollarını daha sık kullanacak olan vatandaşlarımızın rahat ve güveni için yayla yollarında çalışma başlattık. Ekiplerimiz, şu anda Somakseniri mevkiinde reglaj ve temizlik çalışmaları yapıyorlar. Her zaman Kemerli vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.