YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE HAYIRLI OLSUN

KEMER BELEDİYE BAŞKANI TOPALOĞLU:
“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE HAYIRLI OLSUN.”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Pandemi tedbirleri alınarak başlayan eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Topaloğlu, “Öğrencilerimiz okulları ve öğretmenleriyle buluştu. İnşallah başarılı bir eğitim yılı geçirirler. Kemer'deki okulların ve eğitim sektörüne her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak biz karşılıyoruz. Lise öğrencilerinin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Çocuklarımız ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesine emanet. Zorlu geçen pandemi döneminde alınan bazı kararlar var. Herkesin bu kararlara riayet etmesi önem arz ediyor. Tekrardan yeni eğitim yılı hayırlı olsun.” diye konuştu.

Öte yandan, yeni eğitim yılında aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanları haftada iki kez PCR testi verecek. Velilerden HES kodu istenecek.

Öğrenci ve personelin hasta, temaslı veya risklilik durumları sürekli takip altında olacak. Veli ve ziyaretçiler zorunlu haller dışında okula alınmayacak. Alınması gerekli durumlarda ise HES kodu sorgulamasında 'Risksiz' onayı istenecek.

Okul başlangıcında velilere olası hastalık durumunda bilgi paylaşabilmeleri için 'Bilgilendirme Formu' verilecek.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi