YEREL BASININ SORUNLARI KEMER’DE MASAYA YATIRILDI

YEREL BASININ SORUNLARI KEMER'DE MASAYA YATIRILDI

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) ile Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği'nin birlikte düzenlediği “Medyanın Güncel Sorunları” Kemer Rox Royal Otelde gerçekleşti.

Basın İlan Kurumu (BİK) İlan Hizmetleri Müdürü İdris Armağan Çam, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.İsmail Ayşad Güdekli ile Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt'un konuşmacı olarak katıldığı panele Kemer Belediyesi Başkan Vekili Ferhan Fidan, Medya İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, AGF Genel Başkanı Gaye Çoşkun, Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu (AIGF) Genel Başkanı Arif Kurt, Antalya, Hatay, Kahramanmaraş , Osmaniye Cebelibereket, Isparta, Burdur, İskenderun Gazeteciler Cemiyetleri Başkanları ve bu illerden gelen gazeteciler katıldı.

AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, toplantıda bir konuşma yaptı.

Başkan Vekili Ferhan Fidan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, yerel basının sorunlarını çözmek için ortak kararların alınması gerektiğini belirtti.

Gazetecilerin kamuoyunu aydınlatan kişiler olduğunu hatırlatan Fidan, AGF'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi