YOLLARIMIZ ARTIK DAHA GÜVENLİ

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, halkımızın daha güvenli seyahat edebilmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerimiz, ilçemizdeki yolların daha güvenli olması için yol çizgi çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında, Göynük Mahallesi'ndeki Kurtuluş ve Zübeyde Hanım Caddesi, Merkez Mahallesi'ndeki Kemal Sunal, Onno Tunç, Barış Manço ve Karayer Caddesi, Kuzdere Mahallesi'ndeki Kuzdere Caddesi ve Mustafa Kemal Caddesinde yol çizgi çalışmalarını tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül ve Fen işleri Müdürü Baki Yalın da çalışmaları yakından takip etti.

Kemerimize hayırlı olsun.