ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ ASILAN İLANLARI TOPLUYOR

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde izinsiz şekilde asılan afiş, ilan, pankart, reklam materyallerini topluyor.
Kemer genelinde görüntü kirliliği oluşturan izinsiz asılan reklam materyallerini toplayan zabıta ekipleri, meydanlara, cadde ve sokaklarla kamuya ait direklere, otobüs duraklarına ve bahçe duvarlarına asılan tüm materyalleri topluyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İlçemiz genelinde belirli yerlere izinsiz olarak reklam, ilan, pankart ve afiş asıldığını tespit ettik. Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz hızlı bir şekilde izinsiz asılan yerlerdeki bu materyalleri topluyor ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. Daha temiz bir Kemer için tüm vatandaşlarımızın ve esnafın bu konuda duyarlı olmasını rica ediyoruz.” diye konuştu.