ZABITADAN GIDA KONTROLÜ

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan lokanta, restoran ve yemek imalatı yapan işletmelerde gıda denetimlerinde bulundu.
Sağlık koşullarına uygunluk başta olmak üzere, gıda, hijyen, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı olup olmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, kurallara uymayan işletmelere yazılı ikazda bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İlçemiz genelindeki lokanta ve restoranlarda belediye ekiplerimizce denetimler yapılıyor. Sağlık koşullarına uyulması konusunda işletmelerimize uyarılarda bulunuyoruz. Halk sağlığı açısından denetimlerimizi rutin olarak devam ettiriyoruz.” diye konuştu.