ZABITADAN HES KODU DENETİMLERİ

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ‘Dinamik denetim süreci' genelgesi kapsamında esnafa yönelik HES kodu denetimlerinde bulundu.

Belediye zabıta ekipleri, koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki esnafa yönelik HES kodu denetimleri yaptı.
Vatandaşları salgına karşı korumak, maske, sosyal mesafe temizlik tedbirlerin uygulanmasını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki esnaf ve pazar esnafı denetime tabi tutuldu.
Zabıta ekipleri, HES kodu bulunmayan vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunarak, HES kodunun nasıl alınması gerektiği konusunda da yardımcı oldu.