ZABITADAN MARKET DENETİMİ

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde denetim yaptı.
Zabıta Müdürlüğü denetim ekiplerince yapılan denetimlerde, gıda, genel temizlik, fiyat etiketi, etiketlerin mevzuata uygun olup olamadığı ve reyonlarda bulunan ürünlerle kasadan geçirilen ürünlerin fiyat karşılaştırmaları yapıldı.
Maske ve hijyen kurallarına uygun olarak yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe genelindeki marketlerde belediye olarak denetim faaliyetlerinde bulunduklarını söyledi.
Başkan Topaloğlu, zabıta müdürlüğü ekiplerinin gıda, hijyen ve fiyat etiketlerinin rutin olarak kontrol edilmesini sağladığını ifade ederek, kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılar yapıldığını kaydetti.