Furkan ÜSTÜNDAĞ / BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜR VEKİLİ

e-posta : basinkemerbelediyesi@gmail.com

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün çalışma ilkeleri, İlçe halkının Belediyenin faaliyetlerini öğrenme, takip etme ve katılım sağlama haklarının olduğu bilinciyle hareket etmek. Belediyemiz hakkında haksız eleştirilere sebebiyet vermeyecek zamanlama ve şeffaflık içerisinde bilgilendirme yapmak. Belediye faaliyetlerini duyurmada, toplumun tüm kesimlerine ulaşılabilecek alternatif basın ve yayın materyallerini kullanmak. Hizmetin kalitesi ve amaçları ile kamuoyundaki algının birbirleri ile örtüşmesini sağlayacak tanıtımlar yapmak. Görsel, işitsel ve yazılı yayınları; toplumsal bütünleşmeyi sağlayacak bir tarafsızlıkla yapmaktır.

Yönetmeliği incelemek için tıklayınız

NECATİ TOPALOĞLU