İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

e-posta : iklimvesifiratik@kemer.bel.tr

Yönetmeliği incelemek için tıklayınız,

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK MÜDÜRLÜĞÜ

Kemer Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak görevimiz; İlçemizde geri dönüşüm özelliğine sahip tüm atıkların kaynağında azaltılarak üretiminden bertarafına kadar doğrudan veya dolaylı bir biçimde alıcı ortama verilmesinin önlenmesi, Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan etkinlikler ve bilinçlendirme çalışmalarıyla farkındalığın artırılmaya çalışılması, ilçemizde oluşan tüm atıkların Sıfır Atık Yönetim Sistemine uygun olarak yönetilmesi, gürültü, hava, su, toprak, görüntü kirliliği ile ilgili denetim ve izleme faaliyetlerinin yürütülmesi görev ve sorumluluklarımız arasında yer almaktadır.