BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazeteciliğin, fedakarlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslek olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, daha doğru ve hızlı bilgi almasında, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Pandemi döneminde de mesai saati gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta, ilçemizin ulusal ve uluslararası arenada tanınmasına katkı sağlayan Kemerimizin değerli basın mensupları ve tüm basın mensuplarının gününü kutlarım."