BEYCiK MAHALLESi AFETE MARUZ BÖLGE HARiTA ASKISI

BEYCiK MAHALLESi AFETE MARUZ BÖLGE HARiTA ASKISI Antalya Valiliği İl Afeı ve Acil Durum Müdürlüğünün 775|25 sayılı yazı ve eklerinde belirtilen afete maruz bölge sınırlarının 16.10-2023 tarıh ve 77l.7 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı alındığı belirtilmiş ve 7269 sayılı Kanun gereğince işlemlerin yapılması istenmiştir.
Söz konusu yazıya istinaden Belediye sınırlarımız içerisinde Afete Maruz BöIge Sınırları içerisinde kalan Beycik Mahallesindeki alanın l ay süre ile 05.01.2024 - 03.02.2024 tarihleri arasında belediyemiz ana bina ilan panosunda, belediyemiz intemet saüfastnda ve zabta anons sisteminde ilan ediIecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA